Skip to main content

De Cheetah Marine R630

Van 28 augustus t/m 1 september is Watersportcentrum.org met de gloednieuwe Cheetah Marine R630 rib aanwezig op het Honda Paviljoen tijdens de Hiswa te Water. De Cheetah Marine R630 wordt aangedreven door een Honda BF60 wat zorgt voor een rib met indrukwekkende prestaties en een zeer efficiënt brandstof verbruik.

Duco Snijder – Watersportcentrum.org – “De aanwezigheid van de Cheetah R630 is een primeur in de Benelux. Deze Engelse rib van topkwaliteit is ontworpen om zo min mogelijk weerstand te hebben in het water. Gecombineerd met de zuinige Honda BF60 zorgt dit voor een rib met niet alleen indrukwekkende prestaties maar ook zeer efficiënt, door het lage brandstof verbruik.”

Meer informatie over de Cheetah Marine R630

Over de Hiswa te Water
Van 28 augustus t/m 1 september 2024 is de Batavia Haven in Lelystad het decor voor de 39e editie van de Hiswa te Water. De haven wordt omgetoverd tot het walhalla voor ieder type watersporter. De Hiswa te Water is de beurs waar je je kan informeren en oriënteren over alles wat de nautische watersport heeft te bieden.

Meer informatie over de Hiswa te Water kijk op: https://www.hiswatewater.nl/