Skip to main content

Cheetah Marine

Europese specialist in motorcatamarans

Het Britse Cheetah Marine is al 35 jaar toonaangevend in het ontwerp en de bouw van werkboten, specifiek catamarans. Met inmiddels ruim 350 custom built boten heeft Cheetah Marine ruime ervaring en een bewezen track record.

De ideale werkboot

Sinds 1989 ontwerpt en bouwt Cheetah Marine op maat gemaakte motorcatamarans. In eerste instantie voor vissers, maar al snel ook voor de politie, andere patrouillediensten, hydografisch onderzoek en verschillende chartermaatschappijen. Cheetah Marine komt oorspronkelijk van de Isle of Wight en kent inmiddels ook een productiefaciliteit in Portugal.

Door de keuze voor een catamaran ontstaat er een boot met een uitstekende stabiliteit, die geschikt is om ook bij zwaardere weersomstandigheden de zee te trotseren. Hierdoor vormen de Cheetah Marine boten het hele jaar door een ideale werkplek op het water. De catamarans van Cheetah Marine zijn dan ook wereldberoemd en een begrip in de commerciële wereld.

Contact

Stuur ons een bericht

Als ambassadeur van Cheetah Marine, onderdeel van de RS Marine Group, begeleiden we je graag in de zoektocht naar en samenstelling van de ideale werkboot. Neem contact op voor meer informatie.