Skip to main content

Van vele markten thuis

Watersportcentrum is de B2B specialist voor de watersport. Als multi-facilitaire bedrijf zijn we op dagelijkse basis professioneel werkzaam in en voor de watersport. Van het zelfstandig organiseren tot het faciliteren van evenementen en sponsor activaties op en rond het water. Wij ontzorgen u graag.

Zo varen we graag met VIP-gasten en media-teams. Dat doen we veilig, professioneel en met de benodigde ervaring. Al onze zelf opgeleide schippers beschikken over de juiste papieren en ook de boten die we gebruiken zijn specifiek uitgerust voor hun taak en beschikken over de juiste verzekeringen.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment dat beschikbaar is voor de verhuur van: rib-boten, portofoons, zeilpakken, zwemvesten en (elektrische) wedstrijdboeien. Op deze manier kunt u letterlijk gebruik maken van een one-stop shop voor u evenement (groot of klein) op het water. Wel zo prettig, efficiënt en voordelig.

In de afgelopen 35 jaar hebben we ons verdiept en ontwikkeld in de complexiteit van evenementen op en om het water. Zo hebben we een waardevol en direct voor u inzetbaar netwerk van specialisten verzameld. Daarnaast hebben we de beste producten in huis. Door deze combinatie zijn we in staat u complexe vraagstukken binnen de watersport efficiënt en daadkrachtig op te lossen. Zodat u zich op u corebusiness kan focussen, of dat nu het organiseren van een evenement, een zeilwedstrijd of het opnemen van een commercieel of een televisieregistratie is.

Sinds 2020 zetten wij onze kennis, expertise en netwerk ook in voor een versnelling van de energie transitie in de watersport. Dit doen we primaire met ons merk: Energyboats, de online thuishaven voor elektrisch varen.

Wij voelen ons letterlijk als een vis in het water, in de watersport.

We werken voor veel verschillende partijen