Skip to main content

Pulse 63 succes op eRIC 2024

We kijken terug op een geslaagde editie van de eRIC 2024- de vakbeurs voor de veiligheidssector. De aanwezigheid van de Pulse 63 met de RAD 40 aandrijving trok de nodige aandacht.

We hebben dan ook zeer waardevolle gesprekken gevoerd met zowel operationele als leidinggevende werknemers van de verschillende (overheids)diensten die in veiligheid en incidentmanagement op het water werkzaam zijn.

Over eRIC 2024
Op woensdag 24 en donderdag 25 april was Vliegveld Twenthe het decor voor het multidisciplinair vakevenement eRIC.  De eRIC is hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals van alle overheidsdiensten en commerciële dienstverleners.

Over de Pulse 63
Energyboats was aanwezig met de 100% elektrische Pulse 63. De Pulse 63 kent een volledig geïntegreerde elektrische aandrijving van RAD propulsion. De romp van de Pulse 63 is speciaal ontworpen voor de elektrische aandrijving. De tunnelvorm en lange waterlijnlengte zorgen voor een verminderde weerstand bij lagere snelheid. Wat de boot geschikt maakt voor de inzet tijdens werkzaamheden van diverse veiligheidsprofessionals.